Selecteer een pagina

 Maak kennis met

The Learnings Project

Dus je bent op zoek naar de beste manier om je studenten te motiveren en zichzelf te ontwikkelen? Een lesmethode waar zij zelf de regie hebben, kunnen verbreden, verdiepen en wegdromen? Goed bezig! En super dat je Learnings.nl overweegt. Hieronder vind je 4 manieren waarop je de lessen en leeromgeving van The Learnings Project kan inzetten.

Deel lessen uit de Beroepspraktijk

Learnings.nl ontwikkelt lesmateriaal samen met de beroepspraktijk. In overleg komen we tot een cursus, vak, module of lespakket die naadloos aansluit bij jouw onderwijs. Dat zie je terug in waargebeurde casussen, en heel veel praktijkkennis.

De makkeijkste manier om te beginnen met Learnings.nl is het delen van een gratis met jouw studenten:

Gebruik een cursus als online lesmateriaal.

Onze cursussen zijn in eerste instantie selfpaced opgebouwd. Een student kan zelfstandig de cursus doorlopen en nieuwe kennis en vaardigheden ontwikkelen.

Maar voor de docenten van Nederland doen we iets extra’s. We hebben de cursussen aangevuld met docentmaterialen zoals Werkvormen, Verwerkingsopdrachten, extra Achtergrondinformatie en een Kennisbank.

Bekijk alle cursussen hier.

Online lesmateriaal en fysieke lessen

Volgens ons is modern onderwijs is een combinatie van fysiek en online. Blended Learning dus. Bij deze vorm van onderwijs gaan technologie en vakmanschap hand-in-hand. De docent blijft daarbij onmisbaar en kunnen wij nooit vervangen, maar wel ondersteunen.

Blended Learning dus?
Yes. En deze term kom je tegenwoordig vaak tegen en zorgt soms verwarring. Om je te helpen hebben wij een duidelijke splitsing gemaakt tussen wat het wel is, en wat niet.

Meer weten over Blended Learning?

Leraar24
Hoe effectief is blended learning?

Surf.nl
Kennisdossier: Online en blended onderwijs

Wij-Leren
Blended Learning

Wat het wel is:
Blended Learning is een mengvorm van face-to-face en op ict gebaseerde onderwijsactiviteiten, leermaterialen en tools. Hierbij bepaald het onderwijs / de docent hoe de verhouding is. Doe je 50/50 (de helft fysiek les en de helft online) of zit jij meer op 20/80? Je bepaald het zelf. Onderzoek wijst uit dat de combinatie van fysiek, face-to-face, onderwijs in combinatie met online leren vaak tot betere resultaten leidt.

Wat het niet is:
Wat veel mensen denken is dat de docent niet meer nodig is bij Blended Learing of online onderwijs. Ondanks dat dit in zekere mate mogelijk is, is het vaak niet de oplossing. En leidt het niet tot de resultaten waar we allemaal zo hard voor werken.

Creëer je eigen lessen met Learnings-PRO

  • Voeg je eigen lessen toe
  • Een lesbibliotheek voor jouw organisatie
  • Deel lessen met studenten
  • Houd voortgang bij

 

Cursus op maat

Ons lesmateriaal is modulair samen te stellen*. Wat dat betekent? Dat je zelf de volgorde bepaalt. Dat je zelf bepaalt wat wel en niet geleerd wordt. En dat je zelf aanvullingen kan doen als er iets ontbreekt.

Hoe werkt het?

  1. Plan een afspraak.
  2. Stel jouw cursus of les samen.
  3. Werk met perfect aansluitend lesmateriaal.

*Modulair samenstellen kan alleen met reeds bestaande lessen. Welke onderwerpen mogelijk zijn? Check: Alle lessen of de Kennisbank

Lesplan en doelen

Bepaal een lesplan en bijbehorende lesdoelen

Modules

Bepaal de modules van het lesmateriaal

Lesgeven

Geef perfect samengestelde lessen

Wanneer ontmoeten we elkaar?

We horen graag hoe we jou kunnen helpen.