Selecteer een pagina

Veelgestelde vragen

Over Learnings.nl

Wat is Learnings.nl?

Learnings.nl is het online leerplatform van The Learnings Project. Op het platform brengen we studenten, onderwijs en de (beroeps)praktijk bij elkaar. Op het platform vind je twee soorten leermateriaal: Artikelen, dit zijn losse lessen over 1 specifiek onderwerp, en cursussen met meerdere lessen ineen.

Wat is The Learnings Project?

The Learnings Project is de overkoepelende organisatie achter het leerplatform learnings.nl

Voor wie is Learnings.nl?

Learnings.nl is voor iedereen die zichzelf wil blijven ontwikkelen en voor iedereen die daaraan wil bijdragen zoals docenten, scholen en het bedrijfsleven.

Wat kan ik doen met Learnings.nl?

Op Learnings.nl vind je lessen, uitleg en oefenopdrachten om jouw kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

Voor welke vakken kan ik Learnings.nl gebruiken?

Learnings.nl kan je voor alle vakken, cursussen, trainingen en onderwerpen gebruiken. 

Kan ik Learnings.nl gebruiken naast mij bestaande lesboek, licentie of lesmethode?

Ja dat kan. Learnings.nl kan je ook inzetten naast je huidige boek, licentie of lesmethode. Bijvoorbeeld door alleen de artikelen in te zetten kan je voorkennis activeren, differentiëren en verdieping of verbreding van een onderwerp aanbieden.

Kan ik learnings gebruiken naast LessonUp, Powerpoint of Kahoot?

Ja dat kan. Learnings.nl kan je inzetten naast bestaande tools als LessonUp, powerpoint of Kahoot. Zo zou je de les kunnen opstarten met LessonUp, instructies geven en daarna een inhoudelijke opdracht doen via Learnings.nl om vervolgens de les weer af te sluiten met LessonUp of Kahoot.

Account algemeen

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat moet ik doen?

Dat is vervelend maar kan gebeuren, geen zorgen. Als je weet met welk e-mailadres je een account hebt aangemaakt, is je wachtwoord resetten heel eenvoudig. Ga naar deze pagina (link), voer je gebruikersnaam of e-mailadres in en klik op wachtwoord opnieuw instellen.

Je ontvangt nu een e-mail met daarin een wachtwoord reset-link. Als je op deze link klikt kan je jouw wachtwoord opnieuw instellen. Let op! soms komt deze e-mail tussen je spam of ongewenste berichten binnen. 

Als het daarna nog niet lukt, neem dan contact op via info@learnings.nl 

Ik heb geen e-mail ontvangen om mijn wachtwoord te resetten, wat nu?

Soms beland een e-mail voor wachtwoord-reset tussen je ongewenste berichten, spam-box of in reclame. Als het bericht daar niet staat, ververs dan nog eens je mailbox om te kijken of hij nog binnen moet komen.

Ik ben ingelogd via mijn schoolaccount, maar ik zie/heb geen lessen?

Dit kan twee redenen hebben:

  1. Je hebt nog geen lessen gekocht of toegewezen gekregen.
  2. Je hebt lessen gekocht via een ander account. Als je kiest voor inloggen Via jouw schoolaccount, dan is dat een ander account dan wanneer je kiest voor Inloggen via gebruikersnaam en wachtwoord (maar wel met hetzelfde e-mailadres).
Waar kan ik mijn e-mail veranderen?

Ga naar de pagina Accountgegevens (link), op deze pagina kan je jouw e-mailadres wijzigen. Het is niet mogelijk om je gebruikersnaam te wijzigen.